I dagens inlägg tänkte jag presentera mig själv för läsarna, varför jag startade Maziway och hur jag kan hjälpa dig att uppnå framgång inom både ditt privata liv och din karriär. För det behöver vi gå tillbaka några år.

Jag hade utbildat mig som civilekonom och hade jobbat några år inom finansvärlden. Det var då jag hade en laddad insikt som skulle förändra mitt liv för alltid. Jag började inse att jag inte var så skicklig på att attrahera kvinnor såsom jag önskade. Min egen pappa hade inte lärt mig mycket om kvinnor heller. Visst hade jag flickvänner genom åren och kunde attrahera sköna tjejer här och där men kände att jag generellt inte förstod dem. Jag började fundera en hel del och tyckte att det som jag var mest nöjd med var hur duktig jag var i mitt arbete. Jag kunde må bra trots ett tufft socialt liv. Så jag satsade mer på mitt yrkesliv och tänkte att jag på så sätt skulle bli en attraktiv man. Tyvärr fann jag att detta inte nödvändigtvis hjälpte mig att attrahera fler kvinnor, eller rätt kvinnor, i mitt liv. Visst hjälpte det lite grann men det var marginellt. Jag märkte att denna känsla påverkade alla andra aspekter av mitt liv också. Att veta att jag inte visste hur jag ska attrahera kvinnor påverkade inte bara mitt arbete utan även mitt sociala nätverk.

Jag började undersöka om det fanns en bok eller kurs för män som undervisar hur jag kunde bli duktig på att hitta och attrahera kvinnor som passar mig. Jag lyckades hitta några böcker och program som skulle hjälpa män med dejting. Tyvärr handlade dessa produkter om olika tekniker. De fungerar säkert men jag ville inte förlita mig på några tekniker utan att ha de fundamentala värderingarna. Så jag bestämde mig för att bygga egna program med moduler som hjälper män att leva ett framgångsrikt liv.

Jag började resa en del till andra länder för att hitta vad som gör män lyckliga. Jag pratade med många män från olika delar av världen. Slutligen kunde jag se att män behöver vara nöjda med två saker för att vara lyckliga och känna sig som riktiga män.
1. Kvinnor (eller partner då det finns en homosexuell minoritet i de flesta kulturer)
2. Arbete

Detta skulle bli min “manlighetsekvation”: Det handlar om att när vi kan attrahera kvinnor känner vi oss mer manliga, vilket gynnar vår karriär. De nya karriärutvecklingen hjälper i sig oss att höja vårt värde och bli mer attraktiva i andras ögon. Jag började använda den kunskap och visdom som jag hade samlat på mig under åren i samband med mina resor, mina studier och egna reflektioner för att skapa något praktiskt som hjälper andra människor.

Detta leder mig till det här ögonblicket. Genom att sammanföra de viktigaste teorierna inom psykologi, ekonomi och självhjälp har jag skapat ett system som hjälper dig att uppnå dina mål steg för steg. Du kan se det som ett operativsystem för det mänskliga sinnet. Jag har utvecklat enkla tekniker som ger dig fördelar i dina relationer med andra, speciellt kvinnor och i din karriär…men det är för framtiden. Du kan läsa om de olika kurserna på Maziways hemsida. Under tiden hoppas jag du får nytta av de tips som vi på Maziway erbjuder här i forumet.